Політика держави щодо соціальної відповідальності бізнесу - Співак, В.М. (Держава і право, 2012)
Аналізуються процеси глобальних трансформаційних змін. Розглянуті проблеми взаємодії
бізнесу і держави. Обґрунтовано значення політики держави в процесі розвитку соціальної
відповідальності бізнесу. Анализируются процессы глобальных трансформационных изменений. Рассмотрены
проблемы взаимодействия бизнеса и государства. Обосновано значение политики государства
в процессе развития социальной ответственности бизнеса. Processes global transformation changes are analyzed. Problems of interaction of business and the
state are considered. Value of a policy of the state in development of social responsibility of business is
proved.