Аналіз нормативно-правової бази формування та реалізації офсетної політики в Україні - Мокляк, С.П. (Держава і право, 2012)
Розглянуто проблемні аспекти щодо законодавчого забезпечення застосування офсету в
Україні для отримання реальних можливостей доступу до передових наукових напрацювань і
технологій та подальшої співпраці у військово-технічній та науково-технічній сферах з іноземними країнами. Рассматриваются проблемные аспекты законодательного обеспечения применения офсета в Украине для получения реальных возможностей доступа к передовым научным наработкам, технологиям и дальнейшего сотрудничества в военно-технической и научно-технической сферах с иностранными государствами. Considered problematic aspects of the legal enforcement of offset in Ukraine for the real possibilities
of access to advanced scientific developments and technologies and further cooperation in military-
technical, scientific and technical spheres with foreign countries.