Допит свідків, підозрюваних та обвинувачених під час розслідування умисного знищення або пошкодження об’єктів житлово-комунального господарства - Олійник, Ю.Я. (Держава і право, 2012)
Розглядаються питання допиту свідків, підозрюваних та обвинувачених під час розслідування умисного знищення або пошкодження об’єктів житлово-комунального господарства.
Свідків умисного знищення або пошкодження об’єктів житлово-комунального господарства
умовно поділено на класифікаційні групи. Рассматриваются вопросы допроса свидетелей, подозреваемых и обвиняемых при расследовании умышленного уничтожения или повреждения объектов жилищно-коммунального
хозяйства. Свидетелей умышленного уничтожения или повреждения объектов жилищно-
коммунального хозяйства условно разделено на классификационные группы. The article deals with the examination of witnesses, suspects and defendants in the investigation of
intentional destruction or damage to housing and communal services. Witnesses of intentional
destruction or damage to housing and communal services classified to groups.