Щодо поняття кредит у цивільному праві України - Бабаскін, А.Ю. (Держава і право, 2012)
Досліджується поняття «кредит» в цивільному праві України. Исследуется понятие «кредит» в гражданском праве Украины. In article are investigated the essence of concept credit in the civil law of Ukraine.