Особливості вирішення цивільних спорів у Польщі - Бутирський, А.А. (Держава і право, 2012)
Проаналізовано Цивільний процесуальний кодекс Польщі, його окремі інститути та
визначено характерні особливості цивільного процесу згаданої країни. Досліджено останні
зміни до загаданого кодексу. Проанализированы Гражданский процессуальный кодекс Польши, его отдельные
институты и определены характерные особенности гражданского процесса упомянутой
страны. Исследованы последние изменения, которые внесены в этот кодекс. The author analyzes the code of Civil procedure of Poland, its individual institutions and the
characteristic features of the civil process of the mentioned countries. Also the article is devoted to the
latest changes made to the code.