Нагляд прокурора при вирішенні питання про порушення кримінальної справи - Тітков, К.С. (Держава і право, 2012)
Досліджуються проблеми прокурорського нагляду за виконанням закону на стадії порушення кримінальної справи. Запропоновані заходи, спрямовані на вдосконалення законодавства про прокурорський нагляд, а також кримінально-процесуального законодавства щодо
початкової стадії кримінального процесу. Исследуются особенности и тенденции, а также объем полномочий прокурора при осуществлении надзора по соблюдению законов в стадии возбуждения уголовного дела.
Разработаны предложения, направленные на совершенствование законодательства о прокурорском надзоре, а также уголовно-процессуального законодательства, в отношении начальной стадии уголовного судопроизводства. The author has analysed the problems of the prosecutor’s surervision over the observance of the
law at the stage of initiating of a criminal case. The suggested ways are directed at the perfection of the
legislation on the prosecutor’s supervision and the perfection of the criminal and procedural legislation.