Типологія моделей соціальної держави: аналіз основних підходів - Хома, Н.М. (Держава і право, 2012)
Аналізуються наукові підходи до типології соціальної держави (соціальних моделей).
Вивчаються відмінності між основними моделями з метою пошуку перспективного орієнтиру
для розбудови національної моделі соціальної держави. Анализируются научные подходы к типологии социального государства (социальных моделей). Изучаются различия между основными моделями с целью поиска перспективного ориентира для развития национальной модели социального государства. Analyzes developed approach to the typology of the welfare state (social models). We study the
differences between the basic models to find long-term benchmark for developing the national model
welfare state.