Право дітей з обмеженими можливостями на державну соціальну допомогу - Івченко, І.О. (Держава і право, 2012)
Здійснено загальнотеоретичний аналіз одного зі спеціальних прав дітей з обмеженими
можливостями: права на державну соціальну допомогу. Осуществлен общетеоретический анализ одного из специальных прав детей с
ограниченными возможностями: права на государственную социальную помощь. In the article the general theoretic analysis of one of the special rights of disable children is carried
out: right for state social help.