Принципи локального правового регулювання оплати праці - Верес, Ю.М. (Держава і право, 2012)
Досліджується зміст принципів заробітної плати. Проведено аналіз мети існування
принципів локального правового регулювання оплати праці, обов’язковості їх нормативного
закріплення, втілення у судовій практиці. Запропоноване авторське визначення поняття
“принципи локального правового регулювання оплати праці”. Исследуется содержание принципов заработной платы. Проведен анализ цели существования принципов локального правового регулирования оплаты труда, обязательности их нормативного закрепления, воплощение в судебной практике. Предложено авторское определение понятия «принципы локального правового регулирования оплаты труда». The article is sanctified to research of maintenance of principles of salary. The analysis of aim of
existence of principles of the local legal adjusting of remuneration of labour, obligatoryness of their
normative fixing, embodiment, is conducted in judicial practice. Authorial determination of concept
«principles of the local legal adjusting of remuneration of labour» is offered.