Міжнародно-правове регулювання праці: поняття та принципи - Волохов, О.С. (Держава і право, 2012)
Досліджуються поняття, засоби та учасники міжнародно-правового регулювання праці.
Аналізуються теоретичні особливості процесу міжнародного регулювання праці шляхом
визначення його основних суб’єктів і принципів. Исследуются понятие, средства и участники международно-правового регулирования
труда. Анализируются теоретические особенности процесса международного регулирования
труда путем определения его основных субъектов и принципов. The concept, instruments and members of international labour regulation are researched in this
article. The main theoretical characteristics of international labour regulation process are analyzed by
the way of its main entities and principles determination.