Міжнародно-правовий режим космічної безпеки: до теорії питання - Стельмах, О.С. (Держава і право, 2012)
Розглядається міжнародно-правовий режим космічної безпеки крізь призму фундаментальних понять і категорій. Робиться спроба виокремити та проаналізувати концептуальні
засади формування інституту космічної безпеки, його генезу, становлення та розвиток. Рассматривается международно-правовой режим космической безопасности через призму фундаментальных понятий и категорий. Делается попытка выделить и проанализировать концептуальные основы формирования института космической безопасности, его генезис, становление и развитие. This article considers the international legal regime for space security through the prism of
fundamental notions and categories. The attempt is made to define and analyse the conceptual grounds
for constitution of the institute of space security, its genesis, formation and development.