Цільове призначення соціального обслуговування громадян в Україні - Іваночко, О.О. (Держава і право, 2012)
Встановлено мету соціального обслуговування фізичних осіб як одну із юридичних ознак,
що визначає його специфіку в державній системі соціального забезпечення України. Установлено цель социального обслуживания физических лиц как один из юридических
признаков, что определяет его специфику в государственной системе социального обеспечения
Украины. Certainly aim of social service of physical persons as one of legal signs that determines his specific
in the state system of social providing of Ukraine.