Режим нації найбільшого сприяння у міжнародних інвестиційних договорах - Шемшученко, С.О. (Держава і право, 2012)
Досліджується режим нації найбільшого сприяння в контексті міжнародних інвестиційних договорів. Аналізується його історичний розвиток, сучасний стан і практика застосування в ході розгляду інвестиційних арбітражних справ. Исследуется режим наиболее благоприятствуемой нации в контексте международных
инвестиционных договоров. Анализируется его историческое развитие, текущее состояние и
практика применения в ходе рассмотрения инвестиционных арбитражных дел. This article is devoted to the research of most-favoured-nation treatment in the context of
international investment agreements. Its historical development, current state and practice of
application in the course of investment arbitration are being analysed.