Ліцензування на ринку цінних паперів України як один із основних напрямів державного регулювання обігу акцій - Андрущак, О.Л. (Держава і право, 2012)
Досліджується питання ліцензування на ринку цінних паперів України та його важливість. Проаналізовано основні норми чинного законодавства та праці вчених, за допомогою
яких врегульоване дане питання. Исследуется вопрос лицензирования на рынке ценных бумаг Украины, а также его важность. Проанализированы основные нормы действующего законодательства и труды ученых,
с помощью которых урегулирован данный вопрос. The question of licensing at the stock market of Ukraine аnd its importance is examined in this
article. The fundamental norms of the prevailing legislature and works of scientists due to which this
issue was regulated had been analyzed for achieving the target aim.