Некоторые теоретические и правовые вопросы валютного контроля в Азербайджанской Республике - оглы Ахундов, А.Т. (Держава і право, 2012)
Рассматриваются некоторые теоретические вопросы определения и содержания валютного контроля как важной части финансового контроль. Также на основании анализа теории
и действующего законодательства Азербайджанской Республики сформулированы предложения о совершенствовании правового регулирования валютного контроля. Розглядаються деякі теоретичні питання визначення та змісту валютного контролю як
важливої частини фінансового контролю. Також на основі аналізу теорії та чинного законодавства Азербайджанської Республіки сформульовані пропозиції щодо вдосконалення правового регулювання валютного контролю. This article discusses some theoretical issues of definition and contents of currency control as the
important part of financial control. Also, based on an analysis of the theory and of the current
legislation of the Azerbaijan Republic suggestions for improving the legal regulation of currency control.