Правові аспекти отримання надрокористувачами права на видобування корисних копалин в Україні - Устименко, Т.П. (Держава і право, 2012)
Розглянуті всі нормативно-правові акти, які регулюють порядок отримання дозвільної
документації на право видобування корисних копалин. Рассмотрены все нормативно-правовые акты, которые регулируют порядок получения
разрешительной документации на право добычи полезных ископаемых. This article reviewed all legal acts that govern procedure for obtaining permitting documentation
for mining.