Емпіричні дослідження політичного дискурсу сучасних ЗМК: польський досвід - Романенко, О.В. (Держава і право, 2012)
Аналізуються емпіричні дослідження сучасних засобів масової комунікації, проведені польськими та українськими вченими. Зокрема, окреслено основні напрями досліджень у цій галузі,
наводяться результати практичних досліджень політичного дискурсу ЗМК і висловлюються
прогнози для проведення подальшого аналізу цієї проблематики. Анализируются эмпирические исследования современных средств массовой коммуникации, проведенные польскими и украинскими учеными. В частности, обозначены основные
направления исследований в этой области, приводятся результаты практических исследований политического дискурса СМК и высказываются прогнозы для проведения дальнейшего
анализа этой проблематики. The article analyzes the empirical studies of modern mass communication conducted by Polish and
Ukrainian scientists. In particular, the main directions of research in this field are determined, the
results of practical research of mass-media political discourse are presented and forecasts for further
analysis of this issue are expressed.