Особливості функціонування владної еліти в Україні на сучасному етапі - Добіжа, В.В.; Мазур, В.Г. (Держава і право, 2012)
Здійснено аналіз стану і якісного складу владної еліти. Визначені причини суспільної неефективності сучасної української політичної еліти. Осуществлен анализ состояния и качественного состава правящей элиты. Определены
причины неэффективности современной украинской политической элиты. The analysis of the condition and quality of the power elite. Defined causes of social failure of
modern Ukrainian political elite.