Гуманізація соціальної політики в контексті демократизації - Лисенко, Ю.В. (Держава і право, 2012)
Аналізується гуманістичний підхід трактування сутності соціальної політики, проблеми
розвитку соціально-політичних процесів і особливості взаємодії громадянського суспільства,
людини (особистості) та держави як суб’єктів соціальної політики в контексті демократизації політичного життя сучасної України. Анализируется гуманистический поход понимания социальной политики, проблемы развития социально-политических процессов и особенности взаимодействия субъектов социальной
политики: гражданского общества, человека и государства в контексте демократизации
политической жизни современной Украины. The problem of development of socio-political processes and feature of cooperation of civil society,
human (personalities) and state is analysed as subjects of social policy. The row of features of
realization of social policy is determined in the context of democratization political life in modern
Ukraine.