Теоретично-правова характеристика відмови прокурора від обвинувачення та наслідки останньої для підсудного - Турман, Н.О. (Держава і право, 2012)
Здійснена теоретично-правова характеристика відмови прокурора від обвинувачення та наслідки останньої для підсудного. Осуществлена теоретически-правовая характеристика отказа прокурора от обвинения и последствия последней для подсудимого. This article was made theoretically - the legal description of the refusal of the prosecutor charges and the effects last for defendant.