Доцільність проведення досудового слідства прокуратурою - Куруц, В.М. (Держава і право, 2012)
Досліджено питання доцільності проведення досудового слідства прокуратурою. Исследован вопрос целесообразности ведения досудебного следствия прокуратурой. In this article the author examines an expedience of pre-trial investigation by prosecutor through analysis of the opinions of scientists lawyers.