Регулювання пенсійного забезпечення по інвалідності у міждержавних договорах та угодах - Коробенко, Н.П. (Держава і право, 2012)
Досліджуються міждержавні договори та угоди у сфері пенсійного забезпечення, на основі чого вносяться пропозиції щодо вдосконалення їхніх окремих положень. Исследуются межгосударственные договора и соглашения в сфере пенсионного обеспечения, на основании чего предлагается усовершенствовать их некоторые положения. Intergovernmental agreements are probed in the sphere of the pension providing, on the basis of what suggestions are made in relation to the improvement of them separate positions.