Пенсії за вислугу років – особливий вид пенсійних виплат у солідарній системі пенсійного забезпечення України - Скоробагатько, А.В. (Держава і право, 2012)
Визначені особливості призначення пенсій за вислугу років деяким категоріям працівників, конкретизовано суб’єктний склад і запропоноване визначення поняття пенсії за вислугу років. Определены особенности назначения пенсий за выслугу лет некоторым категориям работников, конкретизирован состав субъектов и предложено определение понятия пенсии за выслугу лет. The article analyzed the peculiarities of granting seniority pensions to some categories of workers, fleshed out the composition of the subjects and proposed the determination of definition of seniority pension.