Цивільно-правова відповідальність підрядника за договором підряду на проведення проектних та пошукових робіт - Лукасевич-Крутник, І.С. (Держава і право, 2012)
Досліджено відповідальність підрядника за порушення зобов’язання за договором підряду на проведення проектних і пошукових робіт. Розглядаються умови та форми цивільно-правової відповідальності підрядника за вказаним договором. Исследуется ответственности подрядчика за нарушение обязательства по договору подряда на проведение проектных и изыскательских работ. Рассматриваются условия и формы гражданско-правовой ответственности подрядчика по обозначенному договору. The article is devoted to researching of contractor’s responsibility for breach of obligations according to the turnkey contract on construction of design and survey work. Conditions and forms of contractor’s civil and legal responsibility according to the mentioned contract are considered.