Поняття та істотні умови продюсерського договору - Доценко, О.О. (Держава і право, 2012)
Розглядається питання договірного регулювання між виконавцем та продюсером. Виділяються юридичні ознаки договору, проводиться аналіз моменту виникнення договірних відносин, розглядаються істотні умови продюсерського договору. Рассматривается вопрос договорного регулирования между исполнителем и продюсером. Выделяются юридические признаки договора, проводится анализ момента возникновения договорных отношений, рассматриваются существенные условия продюсерского договора. This paper addresses the issue of contractual regulation between the performer and producer. Select the legal signs the contract, since the analysis of contractual relations, are considered essential conditions of producer contract.