Окремі підходи до класифікації міжнародно-правових актів у сфері праці - Волохов, О.С. (Держава і право, 2012)
Розглядаються питання, пов’язані з визначенням критеріїв класифікації актів міжнародного регулювання праці, шляхом встановлення їхніх характерних ознак. Проаналізовано основні підходи до загального розмежування джерел міжнародно-правового регулювання праці, запропоновані критерії класифікації міжнародно-правових актів у сфері праці. Рассматриваются вопросы, связанные с определением критериев классификации актов международного регулирования труда, путем установления их характерных признаков. Проанализированы основные подходы к общему разграничению источников международно-правового регулирования труда, предложены собственные критерии классификации международно-правовых актов в сфере труда. The questions connected with determination of classification criteria for the acts of international labour relations regulation are considered in this article by the way of their significant signs establishment. The main ideas of common differentiation of the international labour law regulation sources are analyzed to propose criteria for the international legal labour acts classification on their basis.