Юридична природа довіреності на керування транспортним засобом - Пилипенко, О.В. (Держава і право, 2012)
Досліджується юридична природа довіреності, її характерні ознаки та зміст. Особлива увага приділяється довіреності на керування транспортним засобом. Розглядаються особливості укладення даного виду довіреності з метою уніфікації понятійного апарату та усунення колізій у практиці її застосування. Исследуется юридическая природа доверенности, её характерные признаки и содержание. Особое внимание уделяется доверенности на управление транспортным средством. Рассматриваются особенности заключения данного вида доверенности с целью унификации понятийного аппарата и устранения коллизий в практике её применения. We investigate the legal nature of the power of attorney, its characteristic features and content. Special consideration is paid power of attorney for driving. The pecularities of this type of power of attorney, the power of attorney with the purpose of to unify the conceptual framework and resolve conflicts in the practice of its application are being analysed.