Теоретико-правові аспекти реалізації права приватної власності на ліси в Україні - Юрчишин, Н.Г. (Держава і право, 2012)
Досліджено теоретико-правові аспекти реалізації права приватної власності на ліси в Україні. Реалізація права приватної власності на ліси та здійснення права приватної власності на ліси розглядаються як поняття, пов’язані за змістом і формою. Зміст реалізації права приватної власності на ліси є ширшим, оскільки охоплює здійснення даного права в цілому. Исследует теоретико-правовые аспекты реализации права частной собственности на леса в Украине. Реализация права частной собственности на леса и осуществление права частной собственности на леса рассматриваются как понятия, которые связаны между собой по содержанию и форме. Содержание реализации права частной собственности на леса шире, поскольку охватывает осуществление этого права в целом. The author explores the theoretical and legal aspects of realization of a right of private property on forests in Ukraine. Realization of the right of private property on forests and implementation of the right of private property on forests should be considered as notions that are interconnected with their content and form. The content of realization of the right of private property on forests is wider, since this notion includes the implementation of this right in general.