Окремі аспекти відповідальності держави за екологічну шкоду - Білик, І.А. (Держава і право, 2012)
Аналізується відповідальність держави за екологічну шкоду у випадку бездіяльності державних органів по встановленню та притягненню винних осіб до відповідальності. Анализируется ответственность государства за вред, причиненный третьими лицами, в случае бездействия государственных органов по установлению и привлечению виновных лиц к юридической ответственности. In this article the State responsibility for environmental damage, caused by third person, in the event of administrative dereliction to identity and bring to responsibility of an offender is analyzed.