Вдосконалення контролю та нагляду за жінками, звільненими з місць позбавлення волі - Неживець, О.М. (Держава і право, 2012)
Розглядаються питання здійснення контролю й нагляду за особами, звільненими від відбування покарання, за якими встановлено адміністративний нагляд. Рассматриваются основные положения по осуществлению контроля и надзора за лицами, отбывающими наказание в учреждениях по отбытию наказания. In the article substantive provisions are examined on realization of control and supervision after persons exempt from serving of punishment which an administrative supervision is set after.