Інтолерантність у мас-медіа та публічному дискурсі України - Вітман, К.М. (Держава і право, 2012)
Вивчаються прояви, причини поширення інтолерантності (ксенофобії, расизму, дискримінації) у ЗМІ та публічному дискурсі України, а також основні труднощі боротьби з явищем. Изучаются проявления, причины распространения интолерантности (ксенофобии, расизма, дискриминации) в СМИ и публичном дискурсе Украины, а также основные трудности борьбы с явлением. The manifestations, reasons of intolerance (xenophobia, racisms, discrimination) circulation in mass-media and Ukrainian public discourse are studied as well as main difficulties of phenomenon counteraction.