Ефективність як складова сучасних підходів до реформ публічного управління - Береза, А.В. (Держава і право, 2012)
Розглянуті основі науково-теоретичні підходи до визначення ефективності у системі публічного управління та основні методи її підвищення; вказано на їх недоліки. Обґрунтовано необхідність застосування комплексного підходу до підвищення ефективності системи публічного управління. Рассмотрены основные научно-теоретические походы к определению эффективности в системе публичного управления и основные методы ее увеличения; указаны их изъяны. Обоснована необходимость применения комплексного подхода к повышению
эффективности системы публичного управления. The main theoretical approaches to efficiency in the system of public administration are considered, their defects are indicated. The necessity of the complex approach to the more effective public administration is grounded.