Громадянський чинник демократизації міжнародних відносин - Андрущенко, Т.В. (Держава і право, 2012)
Аналізуються підходи, концепції, визначення «громадянської дипломатії» як чинника демократизації міжнародних відносин, засобу забезпечення активного діалогу локальних цивілізацій і культур. Анализируются подходы, концепции, определения «гражданской дипломатии» как фактора демократизации международных отношений, средства обеспечения активного диалога локальных цивилизаций и культур. Analysis approaches, conceptions, determination of “civil diplomacy» as factor of democratization of international relations, way of providing of active dialogue of local civilizations and cultures are analyzed.