Діалектика взаємодії інформаційного суспільства та держави - Жуков, Є.В. (Держава і право, 2012)
Розкриваються основні аспекти діалектичної взаємодії держави та інформаційного суспільства у межах політико-правової дійсності. Раскрываются основные аспекти диалектического взаимодействия государства информационного общества в пределах политико-правовой действительности. This article is devoted to consideration of common aspects of dialectics interaction of the state and informatization society in political and law space.