Наукова школа: концепція головної (первинної) криміногенності тероризму та інших міжнародних злочинів - Антипенко, В.Ф. (Держава і право, 2012)
Стаття містить зміст, характеристики і ключову ідею, навколо якої формується наукова школа кафедри міжнародного права Інституту міжнародних відносин Національного авіаційного університету. Статья включает содержание, характеристики и ключевую идею, вокруг которой формируется научная школа кафедры международного права Института международных отношений Национального авиационного университета. The article contains content, characteristics and key ideas around which the scientific school of the International Law Department of the International Relations Institute in the National Aviation University forms.