Порівняльно-правовий аналіз міграційного законодавства розвинених держав світу - Ворона, Д.М. (Держава і право, 2012)
Досліджується міграційне законодавство розвинених держав світу, аналізуються особливості надання дозволу на проживання, перебування та роботу, основні канали імміграції. Исследуется миграционное законодательство развитых государств мира, анализируются особенности предоставления разрешению на проживание, пребывание и работу, основные каналы иммиграции. In the article an author is investigate the migratory legislation of the developed states of the world, the features of grant to permission are analysed on a residence, stay and work, basic channels of immigration.