Особливості імплементації норм міжнародного права в національному праві держави Ізраїль - Білорицький, Г.О. (Держава і право, 2012)
Досліджено особливості доктринальних підходів і практику імплементації норм міжнародного права в національному праві Держави Ізраїль. Рассматриваются особенности доктринальных подходов и практика имплементации норм международного права в национальном праве Государства Израиль. The article is devoted research of features of doctrinal approaches and practices regarding implementation of relevant norms of International Law into Israeli Law.