Правове регулювання механізмів зворотного зв’язку на місцевому рівні - Масич, В.В. (Держава і право, 2012)
Розглянуто нормативно-правове забезпечення реалізації таких механізмів зворотного зв’язку, як загальні збори громадян, місцеві ініціативи, громадські слухання; дано рекомендації щодо його вдосконалення. Рассмотрено нормативно-правовое обеспечение реализации таких механизмов обратной связи, как общее собрание граждан, местные инициативы, общественные слушания; даны рекомендации по его усовершенствованию. The legal framework for realization such mechanisms of feedback as general meting of citizens, local initiatives, public hearings is considered. The recommendations for its improvement are given.