Конституційний процес в Україні: проблеми становлення та тенденції розвитку - Батанов, О.В. (Держава і право, 2012)
Рецензія на монографію: Приходько Х.В. Теорія конституційного процесу: доктринальні та прикладні аспекти. Монографія / Відп. ред. М.О. Баймуратов. - Тернопіль : Джура, 2010. - 292