Актуальне дослідження проблем розвитку земельного законодавства України - Сальман, І.Ю. (Держава і право, 2012)
Рецензія на монографію: Сидор В. Д. Земельне законодавство України: сучасний стан та перспективи розвитку : монографія / В. Д. Сидор. - К. : Юрид. думка, 2011. - 312 c. - Бібліогр.: с. 251-311. - укp.