Проблеми правового регулювання якості сільськогосподарської продукції - Сіренко, В.Ф. (Держава і право, 2012)
Рецензія на монографію: Бугера С.І. Якість сільськогосподарської продукції: правове регулювання: Монорафія. – К.: ТОВ «Друкарня «Бізнесполіграф», 2012. – 424 с.