Правове регулювання: проблеми ефективності - Сухицька, Н.В. (Держава і право, 2012)
Проаналізовано цілі та значення правового регулювання в державі, визначено найголовніші фактори, що впливають на його ефективність. Проанализированы цели и значение правового регулирования в государстве, определены главные факторы, влияющие на его эффективность. Analysis of goals and values of legal regulation in the state, identification of the main factors which influence its efficiency.