Правове регулювання порядку створення та діяльності політичних партій в Україні - Байталюк, З.В. (Держава і право, 2012)
Проаналізовано правове регулювання порядку створення та діяльності політичних партій в Україні. Проанализировано правовое регулирование порядка создания и деятельности политических партий в Украине. The legal adjusting of order of creation and activity of political parties is analysed in Ukraine.