Техніко-юридичні помилки в нормативно-правових актах: поняття та види - Риндюк, В.І. (Держава і право, 2012)
Формулюється поняття техніко-юридичних помилок як виду правотворчих помилок, визначаються види техніко-юридичних помилок. Формулируется понятие технико-юридических ошибок как вида правотворческих ошибок, определяются виды технико-юридических ошибок. The article offers the concept of technical errors of law as a type of law-making errors, determines the types of technical errors of law.