Генезис правової системи: критерії структурування, етапи (питання теорії та історії) - Мірошниченко, М.І. (Держава і право, 2012)
Обґрунтовано авторський погляд на проблему системності процесу генезису правових систем та оптимального критерію його структурування. Обоснован авторский взгляд на проблему системности процесса генезиса правовых систем и оптимального критерия его структурирования. Grounded author’s view on the problem of consistency of the process of genesis of legal systems, the best criterion of its structure.