Централізація та децентралізація в організації служби в органах місцевого самоврядування: муніципально-правовий аспект - Падалко, Г.В. (Держава і право, 2012)
Висвітлюється зарубіжний досвід організації служби в органах місцевого самоврядування. Розглянуто положення, які свідчать про різноманітність національних систем служби в органах місцевого самоврядування, наявність у них спільних та відмінних рис. Освещается зарубежный опыт организации службы в органах местного самоуправления. Рассмотрены положения, свидетельствующие о разнообразии национальных систем службы в органах местного самоуправления, наличии у них общих и отличительных черт. The article highlights the international experience of the organization of service in local self-government bodies. We consider the situation, showing the diversity of national systems of service in local self-government bodies, whether they have a common and distinctive features.