Особливості проведення правової експертизи та громадського обговорення в процесі підготовки актів Президента України - Берназюк, Я.О. (Держава і право, 2012)
Здійснено дослідження порядку проведення правової експертизи та громадського обговорення актів Президента України перед їх підписанням, за результатами якого встановлено основну мету та особливості цих етапів нормотворчого процесу глави держави, а також підготовлено пропозиції щодо їх законодавчого вдосконалення. Осуществлено исследование порядка проведения правовой экспертизы и общественного обсуждения актов Президента Украины перед их подписанием, по результатам которого установлено основную цель и особенности этих этапов нормотворческого процесса главы государства, а также подготовлены предложения по их законодательному совершенствованию. The author of the research agenda of legal expertise and public discussion of the President of Ukraine to their conclusion, the results of which determined the main purpose and features of these stages of the legislative process head of state, and prepared proposals for their improvement of the legislative.