Сучасний стан адміністративно-правового регулювання організації адміністративного судочинства - Дорош, В.С. (Держава і право, 2012)
Аналізуються питання правового регулювання та організації діяльності адміністративних судів як елементу правового механізму держави щодо забезпечення прав людини. Анализируются вопросы правового регулирования и организации деятельности административных судов как элемента правового механизма государства по обеспечению прав человека. The paper reviews the issues of legal regulation and organization of the administrative courts as part of the legal mechanism of the state to ensure human rights.