Організаційно-методичні засади планування моніторингу діяльності державних службовців з надання публічних послуг - Єдгарова, І.В. (Держава і право, 2012)
Обґрунтовано комплексне бачення стратегії планування моніторингу діяльності державних службовців з надання публічних послуг, прийнятної для використання усіма групами інтересів. Запропоновані підходи дозволяють гнучко варіювати рівень деталізації плану, уникати факторів, що заважають досягненню мети, й здійснювати моніторинг. Обосновано комплексное видение стратегии планирования мониторинга деятельности государственных служащих по предоставлению публичных услуг, пригодной для использования всеми группами интересов. Предложенные подходы позволяют гибко варьировать уровень детализации плана, избегать факторов, отвлекающих от достижения цели, и проводить вышеупомянутый мониторинг. This article provides the complex vision of suitable for all the stakeholders strategy of the monitoring of delivery of public services by public servants. The purposed approaches allow flexibly vary the level of specification of the plan, to avoid distractions on the way to aim the target and to realize monitoring.