Окремі питання розгляду судами справ щодо страхового відшкодування - Пилипенко, С.А. (Держава і право, 2012)
Проаналізовано деякі проблемні питання судової практики розгляду цивільних справ, що виникають із договорів страхування. Проанализированы некоторые вопросы судебной практики рассмотрения гражданских дел, которые возникают из договоров страхования. There are analyzed some judicial practice problematic issues in resolving of civil cases relating to insurance contracts.